CimberBo-Huse ApS
Haderslevvej 2 · DK-6200 Aabenraa
Tel. +45 7463 2233
Fax +45 7463 2253
E-mail: mail@cimberbo.dk
dansk deutsch
side 2

Sådan kommer I igang med jeres nye CimberBo hus

Det kræver fantasi at skabe et CimberBo hus. Hos CimberBo er I nemlig selv med til at designe fremtidens bolig for familien, og I kan vælge mellem en lang række spændende muligheder.

I skal forestille jer hverdagen i jeres nye hus - om der er plads til alle og om indretningen svarer til jeres ønsker og behov. Tegn evt. en skitse, hvordan I forestiller jer at familiens nye ønskebolig skal indrettes. Tag skitsen med og lad os se på mulighederne. Her skal I tænke på, hvor mange værelser I har behov for. Hvor skal køkkenet placeres i forhold til stuen. Skal der være udgang til terrassen fra stuen. Hvor mange badeværelser har I brug for, og hvor skal de ligge.

Her I kataloget kan I vælge mellem forskellige indretningsmuligheder. Vi hjælper jer hele vejen, og vi fi nder i fællesskab ud af, hvordan jeres nye hus bedst opfylder jeres ønsker og behov.

CimberBo er et bjælkehus
Et CimberBo bjælkehus består af perfekt tilpassede bjælker på 70x135 mm. Kendetegnet herfor er hjørnesamlinger eller efter ønske med limtræsprofi ler.

Alle huse er fremstillet af udsøgt kvalitetstræ med stor slidstyrke og lang holdbarhed. Hos CimberBo kan I også vælge mellem et traditionelt gavlhus eller et hus med afvalmet tag. Der er masser af muligheder, og de kan kombineres lige præcis som I ønsker det.

Hos CimberBo er ethvert byggeri et personligt ønskehus.